Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان اردکان با بیان اینکه ورودی های امسال دانشگاه فرهنگیان جبران کننده کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش هستند گفت: ۱۳ طرح عمرانی در جهت نوسازی و بهسازی مدارس در این شهرستان صورت گرفته است. ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردکان، اول مهرماه که امسال با ایام عزاداری ماه محرم الحرام، ماه پیروزی خون بر شمشیر متقارن شده است ایام بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین منظور جهت اطلاع از تمهیدات آموزش و پرورش شهرستان اردکان به عنوان متولی مدارس، دانش آموزان و فرهنگیان برای بازگشایی مدارس به سراغ سکاندار این نهاد رفتیم.

محمد اشرفیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سوی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اردکان برای اول مهرماه گفت: هدف این تمهیدات افزایش بیش از پیش کمی و کیفی حوزه آموزشی و پرورشی آموزش و پرورش به ویژه برای دانش آموزان و فرهنگیان است.

وی تصریح کرد: طی سال‌های اخیر، مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردکان با همت مدیران مدارس، معلمان و همکاران حوزه اداری، مشارکت‌های مردمی و سایر نهاد‌ها توانست با اجرای مطلوب پروژه مهر موفق به کسب رتبه برتر استانی در اجرای مطلوب پروژه مهر شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین وزارتخانه کشور با جمعیت کثیر بازنشستگان روبرو بوده است اظهار کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته امسال با همکاری سازمان اداری و استخدامی، بیشترین جمعیت دانشجو معلم از طریق کنکور سراسری در سال‌های ‌اخیر وارد دانشگاه فرهنگیان شدند که کمبود‌های آتی در حوزه انسانی از جمله کلاس‌های چند پایه شهرستان اردکان را جبران خواهد کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش اردکان به تشریح آمار مدارس موجود در سطح این شهرستان اذعان کرد: در مجموع 128 مدرسه شامل 31 مدرسه روستایی (در بخش‌های مرکزی، عقدا و خرانق) و 97 مدرسه شهری در اردکان مستقر است.

اشرفیان در پایان با بیان اینکه هزار و 456 دانش آموز کلاس اولی راهی مدارس اردکان می‌شوند افزود: در حدود 18 هزار دانش آموز اردکانی در سال تحصیلی 98-97 شامل 967 دانش محصل در مناطق روستایی و 17 هزار دانش آموز محصل در مناطق شهری به تحصیل می‌پردازند.

به دلیل توجه خانواده‌ها به مباحث آموزشی و تحصیلی اغلب سرمایه‌گذاری‌های آموزش و پرورش برای جامعه 13 میلیونی دانش آموز نیز به سمت و سوی این امور رفته است ولی از دهه 80 تشکلات مختلف دانش آموزی نیز وارد حوزه پرورشی و فرهنگی در نظام آموزش و پرورش شده‌اند و توانسته‌اند تا حد زیادی به برجسته شدن فعالیت‌های پرورشی کمک کنند.

مسئول حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهدا شهرستان اردکان در گفت‌و‎‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به اینکه هفته اول مهرماه هم زمان با سالروز آغاز جنگ تحمیلی حزب بعث عراق علیه ایران اسلامی است ابراز کرد: بسیج دانش آموزی از زمان پایه گذاری تا کنون اقدامات زیادی در جهت اجرای برنامه‌های دانش آموزی با محوریت آرمان‌ها و ارزش‌های ارزشمند انقلاب شکوهمند اسلامی انجام داده است.

سرهنگ دوم پاسدار حسین پور به فعالیت‌های سالانه بسیج دانش آموزی اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسه‌های هفتگی حلقه‌های صالحین، برگزاری اردوهای زیارتی و معرفتی راهیان نور در محورهای عملیاتی دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، برگزاری اردوهای جهادی با عنوان طرح هجرت در مناطق محروم و برپایی نشست‌‌های روشنگری در مدارس مقاطع متوسطه اول و دوم از جمله برنامه‌‌های این نهاد است.

مسئول نمایندگی سازمان دانش آموزی در شهرستان اردکان نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان در رابطه با اقدامات این سازمان برای بازگشایی مدارس بیان کرد: با تشکیل گروه‌‌های پیشتازان ویژه دانش آموزان پسر و گروه‌‌های فرزانگان ویژه دانش آموزان دختر، اجرای بسیاری از صبحگاه‌‌های اول مهرماه در مدارس مقاطع مختلف تحصیلی بر عهده اعضاء این سازمان خواهد بود.

فاطمه شاکر با اشاره به فعالیت گروه‌‌های مختلف از جمله گروه یاوران نماز، گروه امر به معروف و غیره زیر نظر سازمان دانش آموزی تصریح کرد: هرساله پس از پایان فعالیت اعضای سازمان دانش آموزی اردوهای قطبی، استانی و ملی برای معرفی برترین اعضاء این نهاد برگزار می‌شود.

مسئول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش آموزان شهرستان اردکان نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به فعالیت این نهاد زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: پس از بازگشایی مدارس، این نهاد با عضو گیری از بین دانش آموزان علاقه‌‌مند اقدام به تشکیل هیات‌‌های مرکزی در مدارس و قرارگاه‌‌های شهرستانی، استانی و ملی می‌کند.

حمید حاجی اسمعیلی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه مدرسه انقلاب، شاخص ترین برنامه اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش آموزان است افزود: مسابقات کتابخوانی، جشنواره مداد کم رنگ (ارزیابی فعالیت‌های رسانه‌ای انجمن‌های اسلامی سراسر کشور)، برگزاری هیات هفتگی انصار المهدی از جمله سایر برنامه‌های سالانه این نهاد محسوب می‌شود.

گزارش از سید محمد حسین موسوی هفتادر

انتهای پیام/م

R41376/P1486/S6,76/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است