Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم اکنون ۱۹ هزار دانش آموز در ۱۱۰ باب فضاهای آموزشی شهری و روستایی شهرستان اردکان مشغول به تحصیل هستند.

ابوالفضل کارگر روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش‌و پرورش شهرستان اظهار کرد: در راستای جذب کمک‌های مردمی در ساخت فضاهای آموزشی، طی چند روز گذشته ساخت ۲ باب مدرسه خیری شروع شد و چند نفر از خیرین هم اعلام آمادگی کردند که در صورت وجود زمین برای ساخت مدرسه  اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: به‌منظور جلوگیری از ۲ نوبتی شدن مدارس در سال تحصیلی گذشته  ۱۳ کلاس درس ساخته شد و در سال تحصیلی جاری مدرسه ۲ نوبتی داریم  و با افزایش جمعیت دانش آموزان در سال‌های آینده با کمبود شدید فضای آموزشی روبرو هستیم که  با همت خیرین می‌توان از شیفتی کردن مدارس جلوگیری کرد .

وی در ادامه  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران به‌ ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی به تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای سطح آموزشی و پرورشی منطقه پرداخت.

وی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته با اداره کل آموزش‌و پرورش استان و وزارتخانه، موافقت و مجوزهای لازم برای راه‌اندازی رشته‌های مدیریت امور اداری، عکاسی دیجیتال و تربیت‌بدنی اخذ شده است.

مدیر آموزش‌و پرورش اردکان با اشاره به برنامه‌های راهبردی این اداره تصریح کرد: این برنامه‌ها بر مبنای سند تحول آموزش‌و پرورش به‌صورت کمی و کیفی و در بازه زمانی یک‌ساله، دوساله و سه‌ساله تدوین‌شده است که در نشستی با مدیران و سایر دستگاه‌های مرتبط نهایی و اجرایی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به استقرار صنایع مختلف در شهرستان اظهارداشت: ایجاد و راه‌اندازی رشته‌های صنایع شیمیایی و مکانیک صنعت، لازم به نظر می‌رسد که در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است ،امیدواریم که با همکاری مسوولان شهرستان و صنایع بتوانیم مجوز راه‌اندازی این رشته‌ها را نیز اخذ کنیم.

کارگر افزود: با توجه به وجود بازار کار مناسب برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و حرفه ای ، کار و دانش در شهرستان باید به توسعه  هنرستان‌ها بیشتر توجه کرد.

به گفته وی در سند راهبردی وزارت آموزش‌ و پرورش باید ۴۳ درصد دانش آموزان در هنرستای و در رشته‌های فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل باشند که در حال حاضر ۳۶.۳ درصد  دانش آموزان در این رشته‌ها تحصیل می‌کنند.

مرکز  شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

۱۳ بهمن ماه مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس یزد به خبرنگاران گفته بود که  ۳۵ درصد مدارس استان، نیاز به تخریب و بازسازی دارند. 

جواد ذاکر افزود: انتظار می رود که ۵۰ درصد هزینه‌های نوسازی توسط خیران و بقیه از منابع دولتی تامین شود که در صورت تحقق می‌توان به نوسازی کامل مدارس فرسوده استان در بازه زمانی پنج ساله امیدوار بود.

 وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۸ تعداد ۳۰ پروژه آموزشی توسط اداره کل نوسازی مدارس استان به بهره بردای می رسد، تاکید کرد: ۱۸ باب از این تعداد افتتاح شده و بقیه آن هم تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد.

ذاکر یادآور شد: در دهه فجر امسال ۹ پروژه افتتاح و ساخت ۶ پروژه جدید آموزشی در استان نیز شروع  می شود که زیربنای این ۶ پروژه ،هفت هزار و ۵۰۰ مترمربع  و اعتبار پیش بینی شده نیز ۱۵۰ میلیارد ریال است که تا سال ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 وی تخصیص ابلاغ شده به استان برای بازسازی و نوسازی پروژه‌های آموزشی را تاکنون ۵۸۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی و استانی ذکر کرد و افزود: این مبلغ برای تخریب، تکمیل، بازسازی، استانداردسازی ، تعمیرات و تجهیزات  ۳۸۰ پروژه منظور شده است. 

برچسب‌ها مدارس یزد اردکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس یزد اردکان مدارس یزد اردکان دانش آموزان آموزش و پرورش راه اندازی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • پویش این خنده را فراموش نخواهیم کرد برگزار می‌شود