Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@22:19:44 GMT

اردکان با کمبود فضای آموزشی روبروست

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۱۷۵۰

اردکان با کمبود فضای آموزشی روبروست

ابوالفضل کارگر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود:  هم اکنون ساخت ۱۴ مدرسه خیری در دستور آموزش و پرورش قرار دارد و با تعهد افراد خیراندیش تا پایان خرداد ماه ۹۹، پیشرفت فیزیکی این واحدها به ۳۰ درصد می رسد .
وی اضافه کرد: این واحدهای آموزشی پس از ساخت و تکمیل همزمان با آغاز سال تحصیلی در مهرماه ۱۴۰۱ خورشیدی افتتاح و بهره برداری می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس آموزش و پرورش اردکان با بیان اینکه  مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو،  ساخت چهار باب مدرسه ۱۲ کلاسه را  تعهد کرد که عملیاتی اجرایی ۲ باب آن آغاز شد، تصریح کرد:  همچنین اقلام بهداشتی ، مواد ضدعفونی کننده و منابع مالی مورد نیاز جهت تامین اقلام بهداشتی در اختیار مدارس قرار گرفت .

کارگر در ادامه به چالش ها ، کمبودها و مشکلات فراروی آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: معلمان  ۲۸ درصد کلاس های مدارس با کمک نیروهای حق التدریس اداره می شود.
وی اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت دانش آموزان شهرستان در چند سال اخیر  ، تعداد آنها در سال آینده تحصیلی به بیش از ۲۴ هزار نفر می رسد و  ۲۴ واحد آموزشی استاندارد جدید باید به مجموعه مدارس اضافه شود تا پاسخگوی نیاز آموزش و پرورش باشد .
رییس آموزش و پرورش اردکان از قیمت بالای زمین به عنوان یکی از چالش های جدی فراروی این نهاد برای ساخت مدرسه یاد کرد و افزود: به همین دلیل برای تامین زمین مورد نیاز برای ساخت مدارس خیری با مشکل روبروست.

وی مشارکت خیران به اهدای زمین برای احداث مدارس جدید را از جمله ضرورتی انکار ناپذیر عنوان کرد و ادامه داد: جامعه فرهنگیان و معلمان اردکان در ایام قرنطینه خانگی دانش آموزان نقش معلمی خود را به خوبی ایفا کردند ، شایسته بهترین پاداش ها هستند. 

رییس آموزش و پرورش اردکان در ادامه گفت: صدها جلد کتاب کمک آموزشی با ارزش ۹۰ میلیون تومان با حمایت امام جمعه ، نماینده مجلس ، فرمانداری و شورای شهر تهیه و توزیع شد.
به گفته کارگر با تولید ۲۶۰ عنوان فیلم آموزشی درسی در ماه های اسفند ۹۸ و فروردین‌ امسال  آموزش دانش آموزان در فضای مجازی و از راه دور،  فعالیت آموزشی مدارس ادامه یافت .
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد دانش آموزان در سامانه شبکه آموزشی دانش آموزی « شاد» ساماندهی شدند ادامه داد: آموزش و پرورش  با ارائه مستمر خدمات آموزشی برخط(آنلاین) توسط مدارس در دوره شیوع کرونا و تهیه لوح های فشرده  و بسته های آموزشی برای دانش آموزان محروم از اینترنت  از جمله مناطق پیشتاز در عرصه آموزش مجازی استان یزد بود .
کارگر خبر از تشکیل کمیته فنی اجرایی آموزش مجازی در سطح مدیران برای ارائه آموزش مجازی به ۲۱ هزار دانش آموز در دوران قرنطینه خانگی خبر داد.

وی بهره مندی معنوی صدها دانش آموز از اجلاس سالیانه نماز ، جشن تکلیف ۷۰۰ دانش آموز دختر، اعزام ۵۰۰ دانش آموز به اردوی معنوی راهیان نور و شرکت یک هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مسابقات فرهنگی ، هنری  و معارف اسلامی  را از دیگر فعالیت برشمرد .

هم اکنون حدود ۲۱ هزار دانش‌آموز در۱۱۰ مدرسه این شهرستان مشغول به تحصیل هستند، که این آمار تا سال ۱۴۰۳ به ۲۵ هزار نفر افزایش می یابد.

یکی از دلایل افزایش جمعیت دانش آموزی در اردکان علاوه بر رشد جمیعت، حضور کارگران مهاجر برخی مناطق ایران در تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان است. 

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش امام جمعه دانش آموز دانش آموزان زمین سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است